De Poëzieboot vaart uit

Twee jaar gelden koos de allereerste Heimdall Poëzieboot het ruime sop met een uitgebreid, afwisselend aanbod van literaire voordrachten, muziek en natuurlijk wonderbaarlijk mooie vergezichten. Den Bosch (twee keer) en Gouda (een keer) waren de opstapplaatsen voor het varende evenement.

Op veler verzoek gaat de Poëzieboot weer varen: op zondag 23 september (Den Bosch), zondag 14 oktober (Gouda) en zondag 4 november (West-Friesland). Het programma bestaat uit een vaste kern van dichters – Boris Kanen (Amsterdam) en Rick van der Made (Zaandijk) – plus muzikant/dichter/entertainer Alexander Fransen (Den Haag).

Lokale dichter
Tijdens elke vaart draagt ook een lokale dichter mooie empathische poëzie voor. Dat zijn respectievelijk Emiel Bootsma (Stadswandeling op Rijm door Den Bosch), Ruud Broekhuizen (oud-stadsdichter Gouda) en Peter Kaper (dichter uit Nieuwe Nieuwdorp).

Het programma van de Poëzieboot duurt – afhankelijk van de locatie – anderhalf of twee uur. In tegenstelling tot de vorige keer hebben we nu een beperkter programma, zodat er ook ruimte is om te genieten vann goede gesprekken (bijvoorbeeld met de dichters), mooie vergezichten en een goed glaasje van iets.

Bij het betreden van het schip overhandigen we (gratis) een bundel met de mooiste gedichten van de deelnemende dichters, zodat je thuis nog eens kunt nagenieten.

Koffie en thee krijg je tegen een redelijke prijs. Afrekenen? Bij de bar.

Geïnteresseerd? Ga naar https://www.heimdall-events.nl voor meer informatie en kaartjes.

We nemen je privacy serieus

12 juli 2018

Nieuwe bundel Rick van der Made

12 juli 2018